Possutortillat

Kääräise tortillan sisään makoisaa possua, vihanneksia ja tulista salsakastiketta.
  • 5 tuntia (valmista possu jo edellisenä päivänä)
  • 4 annosta
  • 364 kcal / annos

Ainekset

800 g
pala kassleria
suolaa
mustapippuria
2 rkl
chilitahnaa
1
sipuli
6
valkosipulinkynttä
5 dl
lihalientä
4 rkl
soijakastiketta
1 dl
ketsuppia
suolaa, mustapippuria
Lisäksi:
4
tortillalettua
tulista salsakastiketta
juustoraastetta
jalapeñoja
korianteria
ranskankermaa kastikkeeksi

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 150 asteeseen.

    Hiero lihaan suola, mustapippuri ja chilitahna. Sekoita
    lihaliemi, soija, ketsuppi ja mausteet. Kuutioi joukkoon
    sipulia ja valkosipulia. Laita neste ja liha uunivuokaan, peitä
    kannella tai foliolla.
  2. Anna muhia uunissa noin neljä tuntia tai alle 100 asteessa yön yli. Käännä pari kertaa paistamisen aikana. Riko liha haarukalla ja kaada joukkoon hiukan paistonestettä.

  3. Lämmitä tortillaletut ja kokoa niiden sisään kuumaa lihaa, salsaa, juustoraastetta, jalapeñoja ja korianteria. Kääri tortillat paketeiksi ja tarjoile folioon käärittyinä.

Kommentit

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit