Munakoiso-pekonipasta

Tarjoile munakoiso-pekonipasta parmesaaniraasteen kanssa. Nosta juusto pöytään, niin ruokailijat voivat raastaa sitä halutessaan.
  • 1 t 15 min.
  • 4 annosta
  • 520 kcal / annos

Ainekset

1
iso munakoiso
merisuolaa
240 g
pekonia
3
sellerinvartta
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
oliiviöljyä paistamiseen
2
peperoncinoa
mustapippuria
suolaa
2 dl
kermaa
50 g
juustoraastetta
Lisäksi:
400 g
pastaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko munakoiso kuutioiksi. Ripottele joukkoon merisuolaa
    ja jätä siivilään puoleksi tunniksi. Sekoittele välillä.

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Huuhtele munakoiso hyvin ja kuivaa. Kuutioi ja paista pekoni rapeaksi. Siirrä sivuun.

    Kuutioi selleri, sipuli ja valkosipuli. Kuullota munakoisokuutioita, sipuleita ja selleriä pannulla runsaassa öljyssä.
  3. Kun munakoiso on pehmeää, lisää pannulle pekoni ja mausteet. Lisää kerma ja kuumenna. Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää