Munakoiso-pekonipasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Munakoiso-pekonipasta

Tarjoile munakoiso-pekonipasta parmesaaniraasteen kanssa. Nosta juusto pöytään, niin ruokailijat voivat raastaa sitä halutessaan.

11.6.2012 15:41
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 15 min.
Energia520 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    iso munakoiso

  • merisuolaa

  • 240 g

    pekonia

  • 3

    sellerinvartta

  • 1

    sipuli

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • oliiviöljyä paistamiseen

  • 2

    peperoncinoa

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 2 dl

    kermaa

  • 50 g

    juustoraastetta

  • Lisäksi:

  • 400 g

    pastaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko munakoiso kuutioiksi. Ripottele joukkoon merisuolaa ja jätä siivilään puoleksi tunniksi. Sekoittele välillä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Huuhtele munakoiso hyvin ja kuivaa. Kuutioi ja paista pekoni rapeaksi. Siirrä sivuun. Kuutioi selleri, sipuli ja valkosipuli. Kuullota munakoisokuutioita, sipuleita ja selleriä pannulla runsaassa öljyssä.

  3. Kun munakoiso on pehmeää, lisää pannulle pekoni ja mausteet. Lisää kerma ja kuumenna. Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit