Raparperi-vadelmakiisseli - Reseptit - Ilta-Sanomat

Raparperi-vadelmakiisseli

Tarjoile raparperi-vadelmakiisseli vaniljakastikkeen kanssa.

14.6.2012 8:01
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min.
Energia154 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    pilkottuja raparpereja

  • ½ l

    vadelmia

  • 8 dl

    vettä

  • ½-1 dl

    sokeria

  • 2 rkl

    perunajauhoja

Valmistusohjeet

  1. Keitä raparperiviipaleet ja vadelmat pehmeiksi sokerilla maustetussa vedessä. Ota kattila liedeltä. Sekoita perunajauhot pieneen vesitilkkaan ja lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen raparperiseoksen joukkoon.

  2. Nosta kattila takaisin liedelle ja anna kiisselin pulpahtaa muutaman kerran. Sekoita. Tarjoa kiisselin kanssa vaniljajäätelöä, kylmää maitoa tai vaniljakastiketta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit