Pinaatticannelonit

Ricottajuustolla ja pinaatilla täytetyt cannelonit ovat klassinen italialainen pastaruoka.
  • 45 min.
  • 4 annosta
  • 790 kcal / annos

Ainekset

250 g
paketti valmiita cannelonikuoria (esim. Myllyn Paras)
Täyte:
125 g
mozzarellaa
500 g
ricottajuustoa
1 dl
raastettua parmesaania
suolaa
mustapippuria
100 g
tuoretta pinaattia
Lopuksi:
1
kananmuna
Kastike:
4 dl
kevytkermaa
100 g
voimakasta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Sekoita sauvasekoittimella kaikki täytteen ainekset sekaisin. Tai hienonna ne veitsellä ja sekoita.

    Lisää joukkoon lopuksi kananmuna ja sekoita hyvin. Lusikoi täyte pursotinpussiin.

  2. Täytä cannelonit pitämällä toisessa päässä sormea aukon edessä, ettei täyte valu ulos. Pursota kaikki cannelonit täyteen ja lado ne öljyllä voideltuun uunivuokaan.

    Sekoita juustoraaste kerman joukkoon ja kaada vuokaan cannelonien päälle.
  3. Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

    Voit tarjota lisänä grillattuja karitsan kyljyksiä tai muuta grillilihaa.

Kommentit

    Näytä lisää