Pinaatticannelonit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pinaatticannelonit

Ricottajuustolla ja pinaatilla täytetyt cannelonit ovat klassinen italialainen pastaruoka.

16.8.2012 8:17
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min.
Energia790 kcal / annos

Ainekset

  • 250 g

    paketti valmiita cannelonikuoria (esim. Myllyn Paras)

  • <b>Täyte:</b>

  • 125 g

    mozzarellaa

  • 500 g

    ricottajuustoa

  • 1 dl

    raastettua parmesaania

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 100 g

    tuoretta pinaattia

  • <b>Lopuksi:</b>

  • 1

    kananmuna

  • <b>Kastike:</b>

  • 4 dl

    kevytkermaa

  • 100 g

    voimakasta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Sekoita sauvasekoittimella kaikki täytteen ainekset sekaisin. Tai hienonna ne veitsellä ja sekoita. Lisää joukkoon lopuksi kananmuna ja sekoita hyvin. Lusikoi täyte pursotinpussiin.

  2. Täytä cannelonit pitämällä toisessa päässä sormea aukon edessä, ettei täyte valu ulos. Pursota kaikki cannelonit täyteen ja lado ne öljyllä voideltuun uunivuokaan. Sekoita juustoraaste kerman joukkoon ja kaada vuokaan cannelonien päälle.

  3. Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Voit tarjota lisänä grillattuja karitsan kyljyksiä tai muuta grillilihaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit