Kantarellipikkelssi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kantarellipikkelssi

Kantarellipikkelssi maistuu ruisleivän tai hapanleivän päällä.

17.8.2012 11:19
Määrä8
Valmistusaika1 t
Energia190 kcal / annos

Ainekset

  • ½ kg

    kantarelleja

  • Mausteliemi:

  • ½ l

    vettä

  • ½ dl

    omena-viinietikkaa

  • ½ dl

    sokeria

  • 1 tl

    sinapinsiemeniä

  • pieni punasipuli suikaleina

  • 1 tl

    suolaa

  • 3

    tähtianista

Valmistusohjeet

  1. Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kiehauta. Lisää puhdistetut sienet liemeen. Kiehauta ja säilö kuumana lasipurkkeihin. Anna marinoitua pari päivää ja nauti lisäkkeenä tai kunnon hapanleivän kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit