Papusalaatti

Papusalaatti maistuu tuoreen leivän kanssa tarjottuna.
  • 5 min.
  • 4 annosta
  • 313 kcal / annos

Ainekset

500 g
keltaisia tai punaisia kirsikkatomaatteja
1
kurkku
2
paahdettua punaista paprikaa (lasipurkissa säilykkeenä tai itse paahdettua)
2 rkl
pieniä kapriksia
noin 100 g
mustia kivettömiä kalamataoliiveja
2 dl
keitettyjä valkoisia papuja (säilykkeenä tai itse keitettyjä)
100 g
basilikanlehtiä tai muita yrttejä
Kastike:
4 rkl
viinietikkaa
suolaa
sokeria
2 rkl
oliiviöljyä
Lisäksi: grillattua maalaisleipää

Valmistusohjeet

  1. Puolita tomaatit. Kuori kurkku halutessasi. Kuutioi kurkku ja paprikat.

  2. Yhdistä ainekset ja sekoita joukkoon kastike. Anna maustua kylmässä tunnin verran ennen tarjoilua.

    Grillaa leivät ja tarjoile ne salaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää