Papusalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Papusalaatti

Papusalaatti maistuu tuoreen leivän kanssa tarjottuna.

21.8.2012 9:19
Määrä4 annosta
Valmistusaika5 min.
Energia313 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    keltaisia tai punaisia kirsikkatomaatteja

  • 1

    kurkku

  • 2

    paahdettua punaista paprikaa (lasipurkissa säilykkeenä tai itse paahdettua)

  • 2 rkl

    pieniä kapriksia

  • noin 100 g

    mustia kivettömiä kalamataoliiveja

  • 2 dl

    keitettyjä valkoisia papuja (säilykkeenä tai itse keitettyjä)

  • 100 g

    basilikanlehtiä tai muita yrttejä

  • <b>Kastike:</b>

  • 4 rkl

    viinietikkaa

  • suolaa

  • sokeria

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • Lisäksi: grillattua maalaisleipää

Valmistusohjeet

  1. Puolita tomaatit. Kuori kurkku halutessasi. Kuutioi kurkku ja paprikat.

  2. Yhdistä ainekset ja sekoita joukkoon kastike. Anna maustua kylmässä tunnin verran ennen tarjoilua. Grillaa leivät ja tarjoile ne salaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit