Reseptit

Broilerinmaksa-pastakastike

Kermainen broilerinmaksakastike on herkullista ja edullista arkiruokaa.
  • 20 min.
  • 4 annosta
  • 743 kcal / annos

Ainekset

120 g
pekonia
1
sipuli
2 rkl
oliiviöljyä
300 g
broilerinmaksaa (sulata jääkaapissa, jos käytät pakastetuotetta)
100 g
herkkusieniä
2 dl
kermaa
mustapippuria
suolaa
Lisäksi:
parmesaanijuustoa
keitettyä pastaa

Valmistusohjeet

  1. Broilerinmaksaa löytyy usein pakastealtaasta. Huuhtele
    ja kuivaa palat ennen käyttöä.

    Suikaloi pekoni ja paista se rapeaksi. Valuta ylimääräinen rasva pois pannulta. Lisää vähän oliiviöljyä ja lisää pilkotut broilerinmaksapalat pannulle. Paistele hetken aikaa.
  2. Viipaloi herkkusienet, lisää ne pannulle ja jatka paistamista hetken aikaa. Kaada joukkoon kerma, kiehauta ja mausta.

    Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää