Grillattua lohta ja hedelmäsalsaa

Raikas hedelmäsalsa sopii mausteisen lohen kumppaniksi.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 315 kcal / annos

Ainekset

1 tl
jauhettua paprikaa
1 tl
jauhettua korianteria
1
tulinen thaichili hienonnettuna
1 tl
sokeria
1 rkl
kalakastiketta
1 rkl
riisiviinietikkaa
4 x 150 g
palaa merilohta nahkoineen
öljyä paistamiseen
Salsa:
½
ananas
½
mango
½
kurkku
2
keskivahvaa punaista chiliä
nippu tuoretta korianteria
2 rkl
limetin mehua
2 rkl
kalakastiketta
1 rkl
sokeria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita mausteseoksen ainekset ja valele lohisiivut sillä. Anna maustua vähintään puolisen tuntia.

    Valele kala kauttaaltaan öljyllä ennen paistoa. Grillaa kuumassa grillissä tai paistinpannulla. Paista pinta tummaksi ja jätä liha punaiseksi sisältä.

  2. Valmista salsa pilkkomalla ainekset ja sekoittamalla ne keskenään. Tarjoile grillilohen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää