Tuorehernekeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tuorehernekeitto

Tuoreista herneistä valmistettu keitto maustetaan piparjuurella ja mintulla.

27.8.2012 14:26
Määrä6 pientä annosta
Valmistusaika15 min.
Energia60 kcal / annos (pieni)

Ainekset

  • 600 g

    tuoreita herneitä

  • voita kuullotukseen

  • 1 l

    laadukasta kasvislientä

  • 1 rkl

    raastettua piparjuurta

  • nippu minttua

  • suolaa

  • loraus kermaa

Valmistusohjeet

  1. Kuullota herneitä hetki kattilassa voissa. Lisää kasvisliemi ja piparjuuri. Kiehauta nopeasti. Lisää minttu, suolaa ja kerma. Soseuta tasaiseksi ja tarjoile kuumana tai jäähdytä kylmäksi.

  2. Kylmä keitto sopii hyvin alkupalaksi tai juhlissa esim. pienistä snapsilaseista tarjottavaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit