Kurkku-jogurttikeitto

Tarjoile kylmän kurkku-jogurttikeiton kanssa paahdettuja bruschettaleipiä yrttisellä tuorejuustolla.
  • 10 min.
  • 6 annosta
  • 90 kcal / annos

Ainekset

1
omena
1
kasvihuonekurkku tai 3 avomaankurkkua
50 g
babypinaattia
100 g
tuorejuustoa
1
sitruunan kuori ja puristettu mehu
2 dl
bulgarian jogurttia
nippu tuoretta basilikaa
ripaus sokeria
suolaa
6 dl
kivennäisvettä
Koristeeksi:
katkarapuja
mätiä
syötäviä kukkia

Valmistusohjeet

  1. Lohko kuorittu omena ja kurkku. Soseuta kaikki ainekset
    tasaiseksi ja lisäile tarpeen mukaan kivennäisvettä.

    Tarjoile jääkylmänä. Koristele juuri ennen tarjoilua
    katkaravuilla, mädillä ja syötävillä kukilla.

Kommentit

    Näytä lisää