Klubileivät

Klubileivät ovat tuhti väli- tai iltapala.
  • 35 min
  • 4 leipää
  • 645 kcal / annos

Ainekset

240 g
pekonia
250 g
kananpojan sisäfileetä
suolaa
mustapippuria
Lisäksi:
12
viipaletta isoa paahtoleipää
2 dl
valkosipulilla maustettua majoneesia
tomaattia
salaattia

Valmistusohjeet

  1. Paahda pekonit rapeiksi uunissa tai pannulla. Leikkaa kananpojanfileet pitkulaisiksi ja paista öljyssä kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Paahda leivät. Siivuta tomaatit ja revi salaatti valmiiksi.

    Levitä yhden leivän päälle majoneesia ja nosta päälle pekonia, salaattia ja tomaattia. Nosta toinen leipä päälle ja voitele se majoneesilla. Nosta päälle kananpojan fileetä, salaattia ja tomaattia. Nosta kolmas leipä kanneksi. Valmista neljä leipää.

  3. Leikkaa leivät kolmioiksi. Halutessasi voit varmistaa cocktailtikulla, että kerrokset pysyvät paikoillaan.

Kommentit

    Näytä lisää