Kasvispihvit hernerouheesta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kasvispihvit hernerouheesta

Kasvispihvit ovat proteiinipommi. Hernerouheesta valmistuvat pihvit ovat ruokaisat ja terveelliset.

10.9.2012 13:39
Määrä4 annosta
Valmistusaika55 min.
Energia345 kcal / annos

Ainekset

  • 3 dl

    kiehuvaa vettä

  • 2 dl

    kuoretonta hernerouhetta (esim. Milletti-merkkistä, jota ei tarvitse liottaa yön yli.)

  • 2

    kananmunaa

  • 500 g

    raakaa juuresraastetta (esim. porkkanaa ja perunaa sekaisin)

  • 1 rkl

    yrttimausteseosta

  • 1 tl

    hienoa merisuolaa

  • 1 dl

    juustoraastetta

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä kiehuva kuuma vesi ja hernerouhe. Anna turvota noin 30 minuuttia. Kuori ja raasta kasvikset hienoksi sillä välin. Yhdistä kaikki aineet hyvin.

  2. Paista pieniä pihvejä lettupannussa voissa. Lettupannulla paistaessa pihvit pysyvät varmimmin koossa. Anna niiden paistua rauhassa miedolla lämmöllä molemmilta puolilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit