Papu-pekonisalaatti

Taitepavut, vahapavut ja leikkopavut sopivat kaikki tähän herkulliseen papu-pekonisalaattiin.

13.9.2012 11:14
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min.
Energia334 kcal / annos

Ainekset

  • 170 g

    pekonia

  • 400 g

    vihreitä taitepapuja, keltaisia vahapapuja ja leikkopapuja

  • 1

    sitruunan mehu

  • sormisuolaa

  • mustapippuria

  • 50 g

    babypinaatinlehtiä

  • 150 g

    fetajuustoa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna pekoni ja paista se rapeaksi. Siirrä sivuun odottamaan. Huuhtele pavut ja keitä niitä suolalla maustetussa vedessä 8 minuuttia. Huuhtele kylmän veden alla.

  2. Sekoita papujen joukkoon sitruunan mehu, mausteet ja pekoni. Kokoa salaattiainekset tarjoiluastiaan ja murustele lopuksi fetajuustoa päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit