Sieniletut

Tatit, kantarellit ja mustatorvisienet sopivat hyvin näihin syksyisiin lettuihin.
  • 45 min.
  • 8 lettua
  • 150 kcal / annos

Ainekset

½ l
pilkottuja tatteja, mustatorvisieniä tai kantarelleja
1 rkl
voita
1
sipuli
ripaus suolaa ja pippuria
2
munaa
½ l
maitoa
2 dl
vehnäjauhoa
½ dl
leseseosta
1 tl
hienoa merisuolaa
1 dl
hienonnettua persiljaa
2 rkl
sulaa voita
Paistamiseen:
voita

Valmistusohjeet

  1. Puhdista sienet. Pilko ne paistinpannulle ja kypsennä niitä sen verran, että sienistä irtoava neste haihtuu. Lisää pannulle voita, hienonnettu sipuli ja kuullota muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Valmista taikina. Sekoita munien joukkoon maito. Lisää loput aineet. Anna taikinan turvota hetki.
  3. Kuumenna pannulla voita, kaada taikinaa pannuun ja ripottele päälle sienisipuliseosta. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Kommentit

    Näytä lisää