Ruusukaalivuoka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ruusukaalivuoka

Terveelliset ruusukaalit muhivat uunissa jauhelihan ja tomaattikastikkeen alla meheviksi.

25.9.2012 10:26
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min.
Energia520 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    ruusukaaleja

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2 tl

    kuivattua basilikaa

  • suolaa

  • <b>Kastike:</b>

  • 4 dl

    tomaattikastiketta

  • <b>Päälle:</b>

  • 1 dl

    juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa ruusukaaleista kova kanta pois. Keitä niitä pari minuuttia. Ruskista sillä aikaa jauheliha ja mausta basilikalla ja suolalla. Kaada ruusukaalit uunivuokaan.

  2. Lusikoi päälle jauheliha ja kaada sen päälle tomaattikastike. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit