Ruusukaalivuoka

Terveelliset ruusukaalit muhivat uunissa jauhelihan ja tomaattikastikkeen alla meheviksi.
  • 45 min.
  • 4 annosta
  • 520 kcal / annos

Ainekset

500 g
ruusukaaleja
400 g
jauhelihaa
2 rkl
öljyä
2 tl
kuivattua basilikaa
suolaa
Kastike:
4 dl
tomaattikastiketta
Päälle:
1 dl
juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa ruusukaaleista kova kanta pois. Keitä niitä pari
    minuuttia. Ruskista sillä aikaa jauheliha ja mausta basilikalla ja
    suolalla. Kaada ruusukaalit uunivuokaan.
  2. Lusikoi päälle jauheliha ja kaada sen päälle tomaattikastike. Ripottele päälle juustoraastetta.

    Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää