Suolainen pannukakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suolainen pannukakku

Suolainen pannukakku on helppo valmistaa. Pellillisestä tulee syötävää isommallekin porukalle.

5.10.2012 9:49
Määrä8 palaa
Valmistusaika1 t
Energia286 kcal / annosta

Ainekset

  • 8 dl

    maitoa

  • 4 dl

    vehnäjauhoja

  • 4

    kananmunaa

  • 1 tl

    suolaa

  • 400 g

    pala palvikinkkua

  • 2 rkl

    ruokaöljyä

  • 1

    purjon valkoinen osa

  • 3

    porkkanaa

  • 2 dl

    juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa maito, jauhot, munat ja suola keskenään.

  2. Suikaloi palvikinkku ja ruskista öljyssä. Lisää pannulle hienonnettu purjo ja raastettu porkkana. Kuullota hetken aikaa. Anna jäähtyä.

  3. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

  4. Kaada munakasseos leivinpaperilla peitetylle pellille. Lusikoi jäähtynyttä kinkkupaistosta munakkaan päälle. Ripottele päälle juustoraastetta.

  5. Nosta varovasti uuniin ja paista noin 35 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit