Tonnikalasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tonnikalasalaatti

Tonnikalasalaatti Nizzan tyyliin sisältää keitettyjä kananmunia, perunoita, papuja, oliiveja ja tomaattia. Tästä salaatista lähtee nälkä!

5.10.2012 9:57
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min.
Energia386 kcal / annos

Ainekset

  • 6

    pientä perunaa

  • 3

    kananmunaa

  • 2

    ruukkua rapeaa salaattia

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • 1

    punasipuli

  • 200 g

    vihreitä taitepapuja

  • 300 g

    (2x200 g säilykepurkkia) tonnikalapaloja öljyssä, valutettuna

  • 65 g

    anjovisfileitä valutettuna

  • n.1 dl

    mustia oliiveja

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat ja viipaloi ne. Keitä ja lohko munat. Revi salaatit, puolita tomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.

  2. Keitä papuja noin 8 minuuttia. Valuta tonnikalasta ja anjovisfileistä öljy. Tarjoile salaatti tuoreen patongin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit