Tonnikalasalaatti

Tonnikalasalaatti Nizzan tyyliin sisältää keitettyjä kananmunia, perunoita, papuja, oliiveja ja tomaattia. Tästä salaatista lähtee nälkä!
  • 45 min.
  • 4 annosta
  • 386 kcal / annos

Ainekset

6
pientä perunaa
3
kananmunaa
2
ruukkua rapeaa salaattia
250 g
kirsikkatomaatteja
1
punasipuli
200 g
vihreitä taitepapuja
300 g
(2x200 g säilykepurkkia) tonnikalapaloja öljyssä, valutettuna
65 g
anjovisfileitä valutettuna
n.1 dl
mustia oliiveja

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat ja viipaloi ne. Keitä ja lohko munat.
    Revi salaatit, puolita tomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
  2. Keitä papuja noin 8 minuuttia. Valuta tonnikalasta ja
    anjovisfileistä öljy. Tarjoile salaatti tuoreen patongin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää