Siskonmakkara-papukeitto

Sitruuna, pinaatti ja pesto maustavat siskonmakkarakeiton.
  • 25 min
  • 4 annosta
  • 432 kcal / annos

Ainekset

1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
purjo
3 rkl
öljyä
1 ½ l
kanalientä
400 g
siskonmakkaroita
380/230 g
tetra valkoisia säilykepapuja
100 g
babypinaattia
4 rkl
sitruunapestoa (esim. Pirkka)
1
sitruunan mehu puristettuna

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja purjon valkoinen osa. Kuullota ne kattilassa
    öljyssä pehmeiksi. Lisää kattilaan kanaliemi ja anna kiehahtaa.
  2. Pullauta siskonmakkaroista pieniä palloja keitton ja anna kiehua kypsäksi.

  3. Lisää loput aineet ja kuumenna. Tarjoile ruisleivän
    kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää