Siskonmakkara-papukeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Siskonmakkara-papukeitto

Sitruuna, pinaatti ja pesto maustavat siskonmakkarakeiton.

15.10.2012 11:02
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia432 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1

    purjo

  • 3 rkl

    öljyä

  • 1 ½ l

    kanalientä

  • 400 g

    siskonmakkaroita

  • 380/230 g

    tetra valkoisia säilykepapuja

  • 100 g

    babypinaattia

  • 4 rkl

    sitruunapestoa (esim. Pirkka)

  • 1

    sitruunan mehu puristettuna

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja purjon valkoinen osa. Kuullota ne kattilassa öljyssä pehmeiksi. Lisää kattilaan kanaliemi ja anna kiehahtaa.

  2. Pullauta siskonmakkaroista pieniä palloja keitton ja anna kiehua kypsäksi.

  3. Lisää loput aineet ja kuumenna. Tarjoile ruisleivän kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit