Kaali-pähkinäpasta - kahden kaalin pastakastike - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kaali-pähkinäpasta - kahden kaalin pastakastike

Savoijinkaalista ja lehtikaalista sekä rapeista pähkinöistä syntyy herkullinen pastakastike.

15.10.2012 16:29
Määrä4 annosta
Valmistusaika55 min.
Energia697 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    sipulia

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 800 g

    kaalia hienonnettuna esim. savoijinkaalia ja lehtikaalia

  • ½

    sitruunan mehu

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 3 dl

    kasvislientä

  • 3 dl

    kolmen juuston kermaa

  • 100 g

    rouhittuja ja paahdettuja hasselpähkinöitä

  • 400 g

    spaghettia

  • tarjolle lisäksi parmesaania

Valmistusohjeet

  1. Pilko sipulit ja valkosipulit. Kuullota niitä korkeareunaisessa kasarissa noin 10 minuuttia. Lisää hienonnetut kaalit. Jos käytät lehtikaalia, ruodi se ensin ennen hienontamista.

  2. Anna kaalien hautua kasarissa kannen alla miedolla lämmöllä noin 25 min. Lisää sitruunamehu, suolaa ja pippuria. Sekoita hyvin. Lisää loput aineet ja hauduta vielä noin 10 minuuttia. Tarjoile keitetyn pastan ja parmesaanijuuston kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit