Reseptit
Avokadopasta kirjasta Safkaa - Parempaa arkiruokaa

Avokadopasta kirjasta Safkaa - Parempaa arkiruokaa
Avokadopasta hurmaa raikkaudellaan ja helppoudellaan. Pehmeä avokado, raikas lime ja voimakas parmesaani muodostavat täydellisen makuyhdistelmän.
- 4 annosta
Ainekset
- 1
- valkosipulinkynsi
- ½
- chili (siemenet poistettu)
- 1
- limetti
- 2
- kypsää avokadoa
- suolaa
- mustapippuria
- n. ½ dl
- oliiviöljyä
- kourallinen basilikaa
- kourallinen lehtipersiljaa
- 30 g
- raastettua pecorinoa
- 30 g
- raastettua parmesaania
- 400-500 g
- spaghettia
Valmistusohjeet
- Voit tehdä kastikkeen suoraan tarjoilukulhoon, jossa kannat pastan pöytään. Pilko valkosipuli ja chili kulhoon. Purista limetin mehu mukaan.
- Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Kuutioi avokado kuoressaan ja kaiverra sisus ruokalusikan avulla kulhoon. Hienonna yrtit ja raasta juustot.
- Lisää suola, pippuri, oliiviöljy, hienonnetut yrtit, sekä pecorino- ja parmesaaniraaste.
Sekoita lusikalla. Maista! Seoksessa pitää olla tarpeeksi suolaa, muuten se on mauton. - Keitä spaghetti "al dente" hyvin suolatussa vedessä ja ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä.
Lorauta osa keitinvedestä kastikkeen sekaan, ja pyörittele spaghetti kastikkeen joukkoon.
- Raasta päälle parmesaania ja rouhi myllystä mustapippuria. Tarjoa heti.
- Resepti on kirjasta Safkaa - Parempaa arkiruokaa (Otava)
Alexander ja Hanna Gullichsen
Alkuperäinen resepti löytyy myös täältä:
http://chicling.blogspot.fi/2012/10/avokadopasta-original-recipe.html
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää