Kuningatarbrownie - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kuningatarbrownie

Kuningatarbrownie on kostea ja makea. Kuorrutus on helppo tehdä hunajasta, kermasta ja kaakaojauheesta.

9.11.2012 9:09
Määrä20 annosta
Valmistusaika1 t
Energia343 kcal / annos

Ainekset

  • 250 g

    tummaa suklaata

  • 250 g

    voita

  • 3

    kananmunaa

  • 3 dl

    sokeria

  • 5 dl

    vehnäjauhoja

  • 3 tl

    leivinjauhetta

  • 1 dl

    kuningatarhilloa

  • <b>Kuorrutus:</b>

  • 3 dl

    kuohukermaa

  • 1 dl

    hunajaa

  • 1 ½ dl

    kaakaojauhetta

  • <b>Koristeeksi:</b>

  • pensasmustikoita ja vadelmia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet. Sekoita lopuksi hillo ja suklaa-voiseos taikinaan.

  2. Kaada taikina 26 x 36 cm:n vuokaan. Paista 15-20 minuuttia. Leikkaa paloiksi jäähtyneenä. Paras tulos tulee, kun valmistat brownien edellisenä päivänä.

  3. Valmista kuorrutus juuri ennen tarjoilua. Mittaa kulhoon kerma, hunaja ja kaakaojauhe. Sekoita sähkövatkaimella varovasti kiinteäksi kreemiksi. Pursota tai levitä leivonnaisten päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit