Kuningatarbrownie

Kuningatarbrownie on kostea ja makea. Kuorrutus on helppo tehdä hunajasta, kermasta ja kaakaojauheesta.
  • 1 t
  • 20 annosta
  • 343 kcal / annos

Ainekset

250 g
tummaa suklaata
250 g
voita
3
kananmunaa
3 dl
sokeria
5 dl
vehnäjauhoja
3 tl
leivinjauhetta
1 dl
kuningatarhilloa
Kuorrutus:
3 dl
kuohukermaa
1 dl
hunajaa
1 ½ dl
kaakaojauhetta
Koristeeksi:
pensasmustikoita ja vadelmia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata suklaa ja voi
    vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää
    kuivat aineet. Sekoita lopuksi hillo ja suklaa-voiseos taikinaan.
  2. Kaada taikina 26 x 36 cm:n vuokaan. Paista 15-20 minuuttia.

    Leikkaa paloiksi jäähtyneenä. Paras tulos tulee, kun valmistat
    brownien edellisenä päivänä.
  3. Valmista kuorrutus juuri ennen tarjoilua. Mittaa kulhoon
    kerma, hunaja ja kaakaojauhe. Sekoita sähkövatkaimella
    varovasti kiinteäksi kreemiksi. Pursota tai levitä leivonnaisten päälle.

Kommentit

    Näytä lisää