Piparjuuriuuniseitiä

Piparjuuri ja tilli sopivat kalaruokien mausteeksi.
  • 40 min.
  • 4 annosta
  • 386 kcal / annos

Ainekset

2
pakettia (n. 800 g) pakasteseitiä tai tuoretta saatavuuden mukaan
ripaus suolaa
ripaus musta- tai valkopippuria
100 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl
raastettua tuoretta piparjuurta
yhden sitruunan raastettu kuori
2 rkl
hienonnettua tilliä
voita

Valmistusohjeet

  1. Sulata seiti. Leikkaa annospaloiksi ja nosta voilla voideltuun
    vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Sekoita tuorejuuston joukkoon piparjuurta, sitruunan kuorta ja tilliä. Lusikoi juusto kalapalojen päälle.
  2. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia. Tarjoile perunoiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää