Piparjuuriuuniseitiä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Piparjuuriuuniseitiä

Piparjuuri ja tilli sopivat kalaruokien mausteeksi.

12.11.2012 12:52
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min.
Energia386 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    pakettia (n. 800 g) pakasteseitiä tai tuoretta saatavuuden mukaan

  • ripaus suolaa

  • ripaus musta- tai valkopippuria

  • 100 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 2 rkl

    raastettua tuoretta piparjuurta

  • yhden sitruunan raastettu kuori

  • 2 rkl

    hienonnettua tilliä

  • voita

Valmistusohjeet

  1. Sulata seiti. Leikkaa annospaloiksi ja nosta voilla voideltuun vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita tuorejuuston joukkoon piparjuurta, sitruunan kuorta ja tilliä. Lusikoi juusto kalapalojen päälle.

  2. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia. Tarjoile perunoiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit