Avokado-thaibasilikapasta

Safkaa-kirjan (Otava) avokadopastareseptistä muokattu hieman aromikkaampi versio. Limettimehun ja valkosipulin määrää on lisätty. Yrtit ovat vaihdettu thaibasilikaan, joka on aromikkaampaa kuin tavallinen basilika tai persilja.

12.11.2012 13:39
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min.
Energia762 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2 tl

    raastettua inkivääriä

  • 1

    keskivahva punainen chilipalko

  • 2

    limetin puristettu mehu ja vähän raastettua kuorta

  • 2 tl

    hienoa merisuolaa tai Himalajan vuorisuolaa

  • mustapippurirouhetta

  • 2

    kypsää avokadoa

  • ½ dl

    laadukasta oliiviöljyä

  • 2

    nippua thaibasilikaa

  • 2 dl

    raastettua parmesaanijuustoa

  • 400 g

    spaghettia

Valmistusohjeet

  1. Keitä spagetti. Sillä aikaa hienonna valkosipuli ja chili sekä raasta inkivääri. Raasta limetistä kuorta ja purista mehut korkeareunaiseen kulhoon. Lisää joukkoon suolaa ja mustapippurirouhetta. Sekoita hyvin.

  2. Kuutioi avokadot ja sekoita ne oliiviöljyn kanssa kulhoon. Hienonna thaibasilika. Valuta pasta. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja lisää joukkoon vähän pastan keitinlientä. Linkki alkuperäiseen reseptiin alla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit