Mangoldiin käärittyä hirvenlihaa

Mangoldin lehdet sopivat hirvenlihakääryleisiin kaalin tapaan käytettäviksi.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 290 kcal / annos

Ainekset

8
isoa mangoldinlehteä tai keitettyä kaalin lehteä
Täyte:
300 g
hirven jauhelihaa
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl
timjamia ja rosmariinia hienonnettuna
1
sipuli hienonnettuna
1 dl
voimakasta juustoraastetta
ripaus suolaa
hieman rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
tomaattikastiketta

Valmistusohjeet

  1. Sekoita täytteen ainekset keskenään.

    Huuhtele mangoldinlehdet ja poista varret. Keitä mangoldinlehtiä pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Kuivaa lehdet ja ohenna lehtiruodit.
  2. Lusikoi lehtien varsipäähän vähän täytettä. Kääri lehdet rullalle kaalikääryleiden tapaan. Lado kääryleet vuokaan
    ja kaada päälle kuumennettu valmis kastike.

    Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää