Poro-juuresvuoka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Poro-juuresvuoka

Kylmäsavupororouhe on mainio ja nopea raaka-aine arkiseen juuresvuokaan.

19.11.2012 13:51
Määrä4 annosta
Valmistusaika2 t + vetäytymisaika
Energia285 kcal / annos

Ainekset

  • 150 g

    kylmäsavuporoa rouheena

  • 300 g

    palsternakkaa

  • 200 g

    naurista

  • 300 g

    punajuurta

  • 2 dl

    kermaa

  • 2 dl

    lihalientä

  • 4 rkl

    piparjuurta raasteena

  • mustapippuria

  • vuoan voiteluun hieman öljyä tai voita

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja suikaloi juurekset. Nostele ne voideltuun uunivuokaan kerroksittain pororouheen kanssa. Sekoita kerman joukkoon lihaliemi, raastettu piparjuuri ja pippuri. Kaada neste vuokaan.

  2. Paista 170-asteisessa uunissa noin 1 t 15 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä ennen tarjoilua folion alla. Tämä ruoka vain paranee uudelleen lämmitettäessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit