Poro-juuresvuoka

Kylmäsavupororouhe on mainio ja nopea raaka-aine arkiseen juuresvuokaan.
  • 2 t + vetäytymisaika
  • 4 annosta
  • 285 kcal / annos

Ainekset

150 g
kylmäsavuporoa rouheena
300 g
palsternakkaa
200 g
naurista
300 g
punajuurta
2 dl
kermaa
2 dl
lihalientä
4 rkl
piparjuurta raasteena
mustapippuria
vuoan voiteluun hieman öljyä tai voita

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja suikaloi juurekset. Nostele ne voideltuun uunivuokaan kerroksittain pororouheen kanssa.

    Sekoita kerman joukkoon lihaliemi, raastettu piparjuuri ja pippuri. Kaada neste vuokaan.

  2. Paista 170-asteisessa uunissa noin 1 t 15 minuuttia. Anna
    ruoan vetäytyä ennen tarjoilua folion alla. Tämä ruoka vain
    paranee uudelleen lämmitettäessä.

Kommentit

    Näytä lisää