Toulousen makkaroita

Puy-linsseistä valmistuu makoisa lisuke valkosipulisille makkaroille.

26.11.2012 12:03
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min. (jos käytät valmiita makkaroita)
Energia761 kcal / annos

Ainekset

  • 2 rkl

    öljyä

  • 4

    valkosipulimakkaraa (itse tehtynä tai valmiina)

  • 120 g

    pekonia

  • 1

    sipuli

  • 1

    porkkana

  • 70 g

    aurinkokuivattuja tomaatteja

  • 2 tl

    hunajaa

  • 200 g

    puy-linssejä

  • ½ l

    kanalientä

  • laakerinlehti, timjamia, persiljaa, suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Ruskista makkarat öljyssä. Siirrä sivuun. Ruskista pekoni padassa. Lisää kuutioidut vihannekset ja kuullota.

  2. Lisää tomaatit, hunaja, linssit, liemi ja mausteet. Upota makkarat pataan ja kypsennä, kunnes linssit ovat kypsiä. Resepti on kirjasta Makkara (Moreeni) Paul Gayler

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit