Talvikurpitsa-kikhernepasta

Kauniin oranssi kastike pastalle syntyy värikkäästä talvikurpitsasta.
  • 15 min.
  • 4 annosta
  • 551 kcal / annos

Ainekset

1
talvikurpitsa
1
sipuli
1 tl
fenkolinsiemeniä
1
kuivattu chili
50 g
tuoretta salviaa
400 g
kikherneitä
5 dl
kasvislientä
20 g
parmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Hienonna se tehosekoittimessa
    sipulin ja mausteiden kanssa.

    Keitä hienonnettua kurpitsarouhetta kikherneiden ja kasvisliemen kanssa noin 10 minuuttia.
  2. Soseuta sauvasekoittimella sekä sekoita joukkoon pasta ja juusto.

    Tarjoile keitetyn spagetin kanssa.


    Resepti kirjasta: Jamien 15 minuutin ateriat (Readme) Jamie Oliver

Kommentit

    Näytä lisää