Pinaattiletut

Tarjoile pinaattiletut ohueksi viipaloidun parmesaanijuuston kanssa.

Määrä4 annosta
Valmistusaika55 min.
Energia277 kcal / annos

Ainekset

  • 2 ½ dl

    pakastettua pinaattia

  • 3

    kananmunaa

  • 5 dl

    maitoa

  • 2 ½ dl

    vehnäjauhoa

  • ½ dl

    silputtua ruohosipulia

  • suolaa ja mustapippuria

  • muskottipähkinää

  • 3 rkl

    voisulaa

  • Lisäksi: parmesaanilastuja

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa aineet tasaiseksi. Lisää lopuksi voisula. Anna turvota puolisen tuntia. Paista letut voissa. Tarjoile juuston kera. Resepti kirjasta Safkaa (Otava), Hanna ja Alexander Gullichsen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit