Reseptit
Pinaattiletut

Pinaattiletut
Tarjoile pinaattiletut ohueksi viipaloidun parmesaanijuuston kanssa.
- 55 min.
- 4 annosta
- 277 kcal / annos
Ainekset
- 2 ½ dl
- pakastettua pinaattia
- 3
- kananmunaa
- 5 dl
- maitoa
- 2 ½ dl
- vehnäjauhoa
- ½ dl
- silputtua ruohosipulia
- suolaa ja mustapippuria
- muskottipähkinää
- 3 rkl
- voisulaa
- Lisäksi: parmesaanilastuja
Valmistusohjeet
- Vatkaa aineet tasaiseksi. Lisää lopuksi voisula. Anna turvota
puolisen tuntia. Paista letut voissa. Tarjoile juuston kera.
Resepti kirjasta Safkaa (Otava), Hanna ja Alexander Gullichsen
Kommentit
Näytä lisää