Riistalihapullat

Riistalihasta syntyy kuohkeat ja maukkaat lihapullat.
  • 55 min
  • 4 annosta
  • 632 kcal / annos

Ainekset

2 dl
kuohukermaa tai smetanaa
1 dl
itse tehtyä jauhettua korppujauhoa
1
sipuli
3 rkl
voita
muutama oksa timjamia
hienoa merisuolaa
ripaus mustapippuria
1
muna
400 g
hirven- tai poronjauhelihaa
150 g
possunjauhelihaa
voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Ota liha huoneenlämpöön.

    Sekoita kerma ja korppujauhot. Anna turvota hetken aikaa.
    Hienonna sipuli ja kuullota se voissa pehmeäksi. Lisää pannulle hienonnettua timjamia ja mausteet. Anna jäähtyä vähän.
  2. Yhdistä kaikki aineet taikinaksi. Pyörittele pieniä lihapullia ja paista ne voissa. Tarjoile perunamuusin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää