Riistalihapullat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Riistalihapullat

Riistalihasta syntyy kuohkeat ja maukkaat lihapullat.

3.12.2012 15:20
Määrä4 annosta
Valmistusaika55 min
Energia632 kcal / annos

Ainekset

  • 2 dl

    kuohukermaa tai smetanaa

  • 1 dl

    itse tehtyä jauhettua korppujauhoa

  • 1

    sipuli

  • 3 rkl

    voita

  • muutama oksa timjamia

  • hienoa merisuolaa

  • ripaus mustapippuria

  • 1

    muna

  • 400 g

    hirven- tai poronjauhelihaa

  • 150 g

    possunjauhelihaa

  • voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Ota liha huoneenlämpöön. Sekoita kerma ja korppujauhot. Anna turvota hetken aikaa. Hienonna sipuli ja kuullota se voissa pehmeäksi. Lisää pannulle hienonnettua timjamia ja mausteet. Anna jäähtyä vähän.

  2. Yhdistä kaikki aineet taikinaksi. Pyörittele pieniä lihapullia ja paista ne voissa. Tarjoile perunamuusin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit