Lihapulla-tomaattipasta

Lihapullat kypsyvät pehmeiksi tomaattikastikkeessa.
  • 1 t 40 min.
  • 4 annosta
  • 632 kcal / annos

Ainekset

Lihapullat:
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
15 g
kuivattuja sieniä (esim. tatteja tai suppilovahveroita)
400 g
jauhelihaa
suolaa
mustapippuria
1
kananmuna
Lisäksi:
500 g
valmista tomaattikastiketta
400 g
spaghettia

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit. Murskaa kuivatut sienet jauheeksi. Yhdistä
    aineet ja tee taikinasta pyöryköitä.

  2. Nosta ne kiehuvaan tomaattikastikkeeseen. Anna kypsyä miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia. Tarjoile pastan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää