Joulukinkun tai -kalkkunan jämät korealaisittain - Reseptit - Ilta-Sanomat

Joulukinkun tai -kalkkunan jämät korealaisittain

Tomi Björckin jämäkinkku maustetaan soijalla, inkiväärillä ja seesaminsiemenillä.

27.12.2012 11:39
Määrä4 annosta
Valmistusaika10 min.

Ainekset

  • n. 600 g

    joulukinkkua tai kalkkunaa

  • suolaa

  • öljyä paistamiseen

  • ½ dl

    vähäsuolaista soijaa

  • ½ dl

    sokeria

  • 1 dl

    mirin-riisiviinietikkaa

  • 5 rkl

    inkivääriä siivuina

  • 5 rkl

    valkosipulia siivuina

  • 1 rkl

    kevätsipulia

  • 2 rkl

    paahdettuja seesaminsiemeniä

  • Päälle:

  • koristeeksi chiliä ja korianteria

  • tarjolle riisiä

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä kaikki nestemäiset aineet, kiehauta ja ota sivuun. Lisää muut aineet joukkoon ja kiehauta vielä kerran, niin kastike on valmis.

  2. Annostele kastike kinkun tai kalkkunan päälle ja tarjoile annos esimerkiksi riisin kera. Koristele korianterilla ja punaisella chilillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit