Silakkafileet nokkostäytteellä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Silakkafileet nokkostäytteellä

Oletko pakastanut ryöpättyä nokkosta tai onko sinulla kuivattua käytössäsi? Nokkosesta syntyy mainio täyte silakoille.

2.1.2013 13:11
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min.
Energia320 kcal / annos

Ainekset

  • 600 g

    silakkafileitä

  • suolaa, valkopippuria

  • 1 dl

    ryöpättyä nokkosta

  • 100 g

    maustamatonta tuorejuustoa tai yrttituorejuustoa

Valmistusohjeet

  1. Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperille nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suola ja pippuri. Ryöppää nokkoset, hienonna ne ja sekoita tuorejuustoon.

  2. Levitä seos fileiden päälle, nosta kunkin päälle toinen filee nahkapuoli ylöspäin. Paista 220 asteessa noin 15 minuuttia. Jos sinulla ei ole nokkosta pakastimessa eikä kuivattuna, eikä tuoreen nokkosen kausi ole juuri nyt, voit käyttää myös pinaattia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit