Silakkafileet nokkostäytteellä

Oletko pakastanut ryöpättyä nokkosta tai onko sinulla kuivattua käytössäsi? Nokkosesta syntyy mainio täyte silakoille.
  • 45 min.
  • 4 annosta
  • 320 kcal / annos

Ainekset

600 g
silakkafileitä
suolaa, valkopippuria
1 dl
ryöpättyä nokkosta
100 g
maustamatonta tuorejuustoa tai yrttituorejuustoa

Valmistusohjeet

  1. Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperille nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suola ja pippuri. Ryöppää nokkoset, hienonna ne ja sekoita tuorejuustoon.
  2. Levitä seos fileiden päälle, nosta kunkin päälle toinen filee nahkapuoli ylöspäin. Paista 220 asteessa noin 15 minuuttia.

    Jos sinulla ei ole nokkosta pakastimessa eikä kuivattuna, eikä tuoreen nokkosen kausi ole juuri nyt, voit käyttää myös pinaattia.

Kommentit

    Näytä lisää