Parsakaalipasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Parsakaalipasta

Parsakaalipasta on nopea ja maukas arkiruoka.

7.1.2013 13:48
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min.
Energia564 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    pastaa

  • 1

    parsakaali

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1

    sipuli

  • 1

    punainen chilipalko

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2 dl

    kermaa

  • pastan keitinvettä

  • 30 g

    juustoraastetta

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta. Pilko parsakaali ja hienonna sipulit sekä chili. Kuullota niitä öljyssä, kunnes parsa on pehmentynyt. Voit kypsentää parsan myös mikrossa. Sekoita ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi.

  2. Kuumenna kerma ja kaada se soseen joukkoon. Lisää vähän pastan keitinlientä, suolaa ja juustoraaste. Sekoita pastan joukkoon.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit