Reseptit

Parsakaalipasta

Parsakaalipasta on nopea ja maukas arkiruoka.
  • 15 min.
  • 4 annosta
  • 564 kcal / annos

Ainekset

400 g
pastaa
1
parsakaali
2
valkosipulinkynttä
1
sipuli
1
punainen chilipalko
2 rkl
öljyä
2 dl
kermaa
pastan keitinvettä
30 g
juustoraastetta
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta. Pilko parsakaali ja hienonna sipulit sekä chili.
    Kuullota niitä öljyssä, kunnes parsa on pehmentynyt. Voit
    kypsentää parsan myös mikrossa.

    Sekoita ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi.

  2. Kuumenna kerma ja kaada se soseen joukkoon. Lisää vähän pastan keitinlientä, suolaa ja juustoraaste. Sekoita pastan joukkoon.

Kommentit

    Näytä lisää