Kyssäkaalipihvit ja jogurttikastike

Kyssäkaalipihvit on kuorrutettu hirssillä.
  • 45 min.
  • 4 annosta
  • 512 kcal / annos

Ainekset

n. 1,3 kg:n
painoinen kyssäkaali
4 dl
vehnäjauhoa
3
kananmunaa
3 dl
kuorittua hirssiä tai korppujauhoa
voita paistamiseen
Jogurttikastike:
2 dl
maustamatonta paksua jogurttia
1
nippu basilikaa
loraus sitruunamehua
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja leikkaa kyssäkaali noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
    Sekoita hirssi tehosekoittimessa hienommaksi rouheeksi.
  2. Laita kolmeen eri laakeaan astiaan erikseen jauhot, vatkatut munat ja hirssi. Kierittele viipaleet ensin jauhossa, sitten munassa ja lopuksi hirssirouheessa.
  3. Paista voissa molemmilta puolilta ja nosta 200-asteiseen
    uuniin vielä noin 15-20 minuutiksi.

  4. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset sauvasekoittimella ja
    tarjoile pihvien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää