Vispipuuro - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vispipuuro

Kuohkea vispipuuro on yksi herkullisimmista puolukkajälkiruuista. Katso Tomi Björckin resepti.

16.1.2013 9:47
Määrä8 annosta
Valmistusaika2 t

Ainekset

  • 8 dl

    vettä

  • 5 dl

    puolukoita

  • 1 ½ dl

    mannasuurimoita

  • 2 dl

    sokeria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta vesi ja puolukat. Lisää mannasuurimot ja keitä hiljalleen kymmenisen minuuttia. Lisää sokeri ja suola. Anna jäähtyä hetki ja aja tehosekoittimella tai sauvasekoittimella kuohkeaksi. Resepti: Tomi Björck

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit