Rydbergin pihvi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Rydbergin pihvi

Rydbergin pihvi ei ole pihvi vaikka nimi antaa niin ymmärtää. Se on ruotsalainen fiinimpi versio pyttipannusta. Näin Tomi Björck sen valmistaa.

16.1.2013 10:04
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min

Ainekset

  • 500 g

    kiinteää ruokaperunaa

  • 1

    keltasipuli

  • 50 g

    voita

  • 400 g

    härän sisäfileetä

  • rypsiöljyä lihan paistamiseen

  • suolaa

  • pippuria

  • 2

    valkosipulisäilykekurkkua

  • etikkapunajuuria

  • tarjolle uppomunia tai keltuaisia

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä niitä pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi ja jätä sivuun. Hienonna sipuli ja leikkaa liha kuutioiksi. Kuullota sipuli voissa. Siirrä sivuun odottamaan. Paista perunakuutiot voissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Lisää pannuun kuullotetut sipulit ja laita toiseen astiaan.

  2. Paista lihakuutiot mediumeiksi kuumassa pannussa rypsiöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile valkosipulikurkun, punajuurien ja keltuaisen kanssa. Resepti: Tomi Björck

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit