Tomaatti-pinaattimunakas - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tomaatti-pinaattimunakas

Tomaatti-pinaattimunakas on täyttävä, kevyt ja herkullinen arkiruoka.

22.1.2013 13:32
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min
Energia199 kcal / annos

Ainekset

  • 3 tl

    öljyä

  • 1

    pieni sipuli

  • 3

    kokonaista kananmunaa

  • 6

    valkuaista

  • 2 rkl

    vettä

  • suola

  • pippuria

  • <b>Täyte:</b>

  • 100 g

    babypinaatilehtiä

  • 4

    tomaattia

  • yrttejä esim. basilikaa

  • 200 g

    raejuustoa

Valmistusohjeet

  1. Tee munakas kahdessa osassa. Kuullota hienonnettua sipulia ja chiliä öljyssä hetki, säästä puolet toiseen munakkaaseen. Jätä osa paistoksesta pannulle.

  2. Vatkaa kevyesti munat, valkuaiset ja vesi. Kaada puolet kuumalle pannulle sipulipaistoksen päälle ja pienennä lämpöä.

  3. Ripottele päälle puolet pinaatista, pilkotuista tomaateista ja yrteistä. Anna paistua hetken aikaa ja valuta hyytynyt munakas lautaselle.

  4. Tee toinen munakas lopuista aineista. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoile raejuuston ja esimerkiksi raastesalaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit