Tomaatti-pinaattimunakas

Tomaatti-pinaattimunakas on täyttävä, kevyt ja herkullinen arkiruoka.
  • 30 min
  • 4 annosta
  • 199 kcal / annos

Ainekset

3 tl
öljyä
1
pieni sipuli
3
kokonaista kananmunaa
6
valkuaista
2 rkl
vettä
suola
pippuria
Täyte:
100 g
babypinaatilehtiä
4
tomaattia
yrttejä esim. basilikaa
200 g
raejuustoa

Valmistusohjeet

  1. Tee munakas kahdessa osassa.

    Kuullota hienonnettua sipulia ja chiliä öljyssä hetki, säästä puolet toiseen munakkaaseen. Jätä osa paistoksesta pannulle.

  2. Vatkaa kevyesti munat, valkuaiset ja vesi. Kaada puolet kuumalle pannulle sipulipaistoksen päälle ja pienennä lämpöä.
  3. Ripottele päälle puolet pinaatista, pilkotuista tomaateista
    ja yrteistä. Anna paistua hetken aikaa ja valuta hyytynyt munakas lautaselle.
  4. Tee toinen munakas lopuista aineista.

    Leikkaa annospaloiksi ja tarjoile raejuuston ja esimerkiksi raastesalaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää