Siikaceviche - Reseptit - Ilta-Sanomat

Siikaceviche

Siikaceviche on raikas ja kevyt alkupala eteläamerikkalaiselle teemaillalliselle.

24.1.2013 10:37
Määrä4 annosta
Valmistusaika2 t
Energia129 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    siikafileetä, josta ruodot ja nahka poistettu

  • 2

    limetin puristettu mehu

  • 1

    keskivahva punainen chilipalko

  • 1

    vihreä hapan omena

  • 1

    punasipuli

  • nippu korianteria

  • hienoa merisuolaa

  • ripaus mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi siikafilee pieniksi kuutioiksi ja nosta astiaan. Purista päälle limettien mehu ja sekoita hyvin. Hienonna chilipalko, omena, punasipuli ja korianteri. Sekoita aineet kalan joukkoon ja mausta seos suolalla sekä pippurilla. Nosta kylmään ja sekoittele välillä. Happo kypsyttää kalan, ja se on valmista syötäväksi noin kahdessa tunnissa. Tarjoile sellaisenaan, salaatinlehtien päältä tai nachojen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit