Siikaceviche

Siikaceviche on raikas ja kevyt alkupala eteläamerikkalaiselle teemaillalliselle.
  • 2 t
  • 4 annosta
  • 129 kcal / annos

Ainekset

400 g
siikafileetä, josta ruodot ja nahka poistettu
2
limetin puristettu mehu
1
keskivahva punainen chilipalko
1
vihreä hapan omena
1
punasipuli
nippu korianteria
hienoa merisuolaa
ripaus mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet



  1. Kuutioi siikafilee pieniksi kuutioiksi ja nosta astiaan. Purista päälle limettien mehu ja sekoita hyvin.

    Hienonna chilipalko, omena, punasipuli ja korianteri. Sekoita
    aineet kalan joukkoon ja mausta seos suolalla sekä pippurilla.

    Nosta kylmään ja sekoittele välillä. Happo kypsyttää kalan, ja se on valmista syötäväksi noin kahdessa tunnissa.

    Tarjoile sellaisenaan, salaatinlehtien päältä tai nachojen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää