Lihapullat ruskeassa kastikkeessa

Lihapullat ruskeassa kastikkeessa ovat nopea ja helppo valmistaa.
  • 25 min
  • 4 annosta
  • 598 kcal / annos perunamuusin kanssa

Ainekset

Lihapullat:
1 dl
korppujauhoja
2 dl
vettä
400 g
sika-nautajauhelihaa
1
sipuli
1
kananmuna
suolaa
ripaus maustepippuria
Ruskea kastike:
3 rkl
voita
n. 1 dl
vehnäjauhoa
5 dl
lihalientä
suolaa
2 rkl
ketsuppia

Valmistusohjeet

  1. Mittaa kulhoon korppujauhot ja neste, anna turvota hetki.
    Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Pyöritä pyöryköiksi ja paista voissa pannulla kypsiksi. Siirrä sivuun.

  2. Sulata voi pannussa. Kun se on saanut hieman väriä, lisää jauhot. Kääntele jauhoja, kunnes ne tummuvat. Lisää lihaliemi, suola ja ketsuppi.
  3. Kypsennä miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Tarjoile lihapullien, muusin ja suolakurkkujen kanssa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää