Turskaa ja paprikaa

Tomi Björckin reseptissä turska ja paprika yhdistyvät jännittävällä tavalla.
  • 30 min
  • 6-8 alkupala-annosta

Ainekset

Täytetyt paprikat:
4
piquillo-paprikaa säilöttynä ja paahdettuna (lasipurkissa säilykkeenä)
250 g
kypsää turskaa (tai muuta vaaleaa kalaa)
100 g
voita
100 g
perunamuusia
1
sitruunan mehu
4 rkl
oliiviöljyä
4 rkl
ranskankermaa
Yrttiöljy:
1 dl
sitruunaoliiviöljyä
½ pnt
lehtipersiljaa
½ pnt
basilikaa
2 rkl
sitruunamehua
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki täytteen ainekset haarukalla keskenään. Täytä
    paprikat esimerkiksi pursottamalla.

    Lämmitä pannulla tai uunissa hieman ja koristele yrttiöljyllä.


    Resepti: Tomi Björck

Kommentit

    Näytä lisää