Turskaa ja paprikaa

Tomi Björckin reseptissä turska ja paprika yhdistyvät jännittävällä tavalla.

Määrä6-8 alkupala-annosta
Valmistusaika30 min

Ainekset

  • <b>Täytetyt paprikat:</b>

  • 4

    piquillo-paprikaa säilöttynä ja paahdettuna (lasipurkissa säilykkeenä)

  • 250 g

    kypsää turskaa (tai muuta vaaleaa kalaa)

  • 100 g

    voita

  • 100 g

    perunamuusia

  • 1

    sitruunan mehu

  • 4 rkl

    oliiviöljyä

  • 4 rkl

    ranskankermaa

  • <b>Yrttiöljy:</b>

  • 1 dl

    sitruunaoliiviöljyä

  • ½ pnt

    lehtipersiljaa

  • ½ pnt

    basilikaa

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki täytteen ainekset haarukalla keskenään. Täytä paprikat esimerkiksi pursottamalla. Lämmitä pannulla tai uunissa hieman ja koristele yrttiöljyllä. Resepti: Tomi Björck

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit