Mustaherukkaclafoutis - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mustaherukkaclafoutis

Koristele Tomi Björckin ohjein piirakka tomusokerilla. Clafoutis on klassinen ranskalainen jälkiruokapiirakka.

15.2.2013 10:02
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t

Ainekset

  • 1 dl

    kermaa

  • 1 dl

    maitoa

  • 1

    vaniljatanko

  • 150 g

    tomusokeria

  • 4

    munaa

  • 50 g

    voita

  • 100 g

    vehnäjauhoa

  • 200 g

    mustaherukoita

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta nesteet ja vaniljatanko, älä keitä. Vatkaa tomusokeri ja munat vaahdoksi. Sulata voi ja lisää se nesteiden sekaan. Yhdistä vaahto nesteiden ja jauhojen kanssa hyvin sekoittaen.

  2. Kaada massa piirakkavuokaan ja asettele herukat päälle. Paista 180 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes piiras on kullanruskea ja kypsä. Resepti: Tomi Björck

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit