Kaalilaatikko

Kaalilaatikko saa makeutta siirapista. Tämän syysruuan lisukkeena tarjotaan perinteisesti puolukkahilloa.

18.2.2013 14:09
Määrä8 annosta
Valmistusaika3 t
Energia264 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    jauhelihaa

  • voita paistamiseen

  • 3 tl

    meiramia

  • suolaa

  • 1 dl

    puolikypsäksi keitettyä puuroriisiä

  • (riisin määrä ennen keittämistä)

  • 1

    valkokaali

  • 2

    sipulia

  • voita paistamiseen

  • 1 l

    lihalientä

  • 5 rkl

    siirappia

  • voinokareita laatikon pinnalle

  • Tarjolle:

  • puolukoita

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha voissa ja mausta meiramilla ja suolalla. Keitä puuroriisi puolikypsäksi.

  2. Hienonna kaali ja sipuli. Ruskista ne kevyesti voissa niin, että kaali ja sipuli vähän ruskistuvat ja pehmenevät.

  3. Sekoita ruskistettu jauheliha, riisi, kaali ja sipuli keskenään. Kaada voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle lihaliemi ja loraus siirappia. Laita päälle muutama voinokare.

  4. Paista 170-asteisessa uunissa noin 2 tuntia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit