Pannukakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pannukakku

Tarjoile pannukakku vatkatun kerman ja itse tehdyn hillon kanssa.

21.2.2013 13:56
Määrä8 annosta
Valmistusaika1 t
Energia377 kcal / annos

Ainekset

  • 3

    munaa

  • ½-1 dl

    sokeria (oman maun mukaan, myös raakaruokosokeri käy)

  • 1 ½ tl

    suolaa

  • 8 dl

    maitoa

  • 3 ½ dl

    vehnäjauhoja

  • 50 g

    sulatettua voita

  • <b>Lisäksi:</b>

  • runsaasti voita pellin voiteluun

  • tarjoiluun kermavaahtoa ja itse tehtyä hilloa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri kevyesti.

  2. Lisää suola ja maito. Lisää jauhot pikkuhiljaa kevyesti vatkaten.

  3. Lisää sulatettu voi ja sekoita taikina hyvin.

  4. Kaada pannukakkutaikina varovasti voidellulle pellille tai leivinpaperin päälle pellille.

  5. Paista noin 30 minuuttia.

Vinkki!

  • Ilman leivinpaperia suoraan pellillä paistettuna pannukakun pohjasta tulee rapeampi.

  • Jos pelti on huonossa kunnossa, pannukakku saattaa tarttua kiinni, ja silloin on parasta käyttää leivinpaperia alla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit