Pinaattikeitto

Pinaattikeitto tarjoillaan perinteisesti keitetyn kananmunan kanssa.
  • 25 min
  • 4 annosta
  • 455 kcal / annos

Ainekset

4
keitettyä kananmunaa
80 g
voita
1 dl
vehnäjauhoja
1 l
täysmaitoa
450 g
pakastepinaattia
suolaa
ripaus sokeria
hyppysellinen muskottipähkinää

Valmistusohjeet

  1. Keitä kananmunat kypsiksi.

    Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Älä ruskista. Lisää maito vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon sulatettu pinaatti. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Mausta keitto suolalla, ripauksella sokeria ja muskottipähkinällä. Tarjoile munanpuolikkaiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää