Reseptit

Salamipizza

Tarjoile salamipizza tulisten jalapeñojen kanssa.
  • 20 min (kun pohja on jo valmis)
  • 4 annosta
  • 529 kcal / annos

Ainekset

4
pizzapohjaa (pakaste tai valmista itse Ruokalan ohjeella)
8 rkl
punaista pestoa tai tomaattikastiketta
1
paprika
50 g
peperonia tai salamia siivuina
1 rkl
oreganoa
ripaus mustapippuria
100 g
juustoraastetta
Lisäksi:
jalapeñoja

Valmistusohjeet

  1. Levitä pestoa pizzapohjien päälle. Siivuta paprikat ja levitä
    ne tasaisesti pohjien päälle.

    Lisää salamisiivut, ripottele päälle oreganoa, mustapippuria
    ja juustoraastetta. Paista 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia.

    Ripottele päälle lopuksi pilkottuja jalapeñoja.

    Katso alta resepti kotitekoisen pizzapohjan leipomiseen.

Kommentit

    Näytä lisää