Salamipizza - Reseptit - Ilta-Sanomat

Salamipizza

Tarjoile salamipizza tulisten jalapeñojen kanssa.

18.3.2013 14:17
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min (kun pohja on jo valmis)
Energia529 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    pizzapohjaa (pakaste tai valmista itse Ruokalan ohjeella)

  • 8 rkl

    punaista pestoa tai tomaattikastiketta

  • 1

    paprika

  • 50 g

    peperonia tai salamia siivuina

  • 1 rkl

    oreganoa

  • ripaus mustapippuria

  • 100 g

    juustoraastetta

  • Lisäksi:

  • jalapeñoja

Valmistusohjeet

  1. Levitä pestoa pizzapohjien päälle. Siivuta paprikat ja levitä ne tasaisesti pohjien päälle. Lisää salamisiivut, ripottele päälle oreganoa, mustapippuria ja juustoraastetta. Paista 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Ripottele päälle lopuksi pilkottuja jalapeñoja. Katso alta resepti kotitekoisen pizzapohjan leipomiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit