Lohisalaatti

Peruna tuo ruokaisuutta lohisalaattiin.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 550 kcal / annos

Ainekset

3
kovaksi keitettyä munaa
12
vastakeitettyä perunaa jäähtyineinä
300 g
paistettuja lohikuutioita
1-2
salaattikerää
1
punasipuli
pieniä tomaatteja
Kastike:
2 rkl
vaaleaa viinietikkaa
6 rkl
öljyä
2 rkl
sinappia
½ tl
sokeria
suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Jäähdytä keitetyt munat ja perunat.

    Paista lohikuutiot pannulla ja mausta suolalla ja valkopippurilla.
  2. Revi salaatti tarjoilukulhoon, lisää suikaloitu sipuli, puolitetut tomaatit, halkaistut perunat ja lohi.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita ne salaattiin. Koristele annos puolitetuilla munilla.

Kommentit

    Näytä lisää