Katkarapupasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Katkarapupasta

Helpossa ja kermaisessa katkarapupastassa maistuu makea chili.

18.3.2013 14:51
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min
Energia574 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    pastaa

  • 1

    punasipuli

  • 1 rkl

    öljyä

  • 200 g

    ranskankermaa

  • 1

    limetin raastettu kuori ja puristettu mehu

  • 1 dl

    pastan keitinvettä

  • 3 rkl

    makeaa chilikastiketta

  • suolaa ja mustapippuria

  • 400 g

    sulatettuja ja huuhdeltuja katkarapuja

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta ja valmista kastike sillä aikaan. Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä. Lisää pannulle ranskankerma, limetin raastettu kuori ja mehu sekä 1 dl pastan keitinvettä. Lisää katkaravut. Sekoita ja mausta chilikastikkeella, pippurilla ja suolalla. Sekoita kastike keitetyn pastan joukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit