Reseptit
Morning glory ja paahdettua härkää

Morning glory ja paahdettua härkää
Tomi Björckin reseptissä raikas kiinanlainen vesikrassi tuo jännittävän säväyksen paistettuun härkään.
- 20 min
- 4 annosta
Ainekset
- n. 300 g
- tofua
- 1 rkl
- sokeria
- 2 rkl
- soijaa
- 1 rkl
- Chiraza-chilikastiketta
- 5 cm
- pala inkivääriä
- 1
- punainen chili
- 4
- paksoita
- 1 kg
- kiinalaista vesikrassia
- 600 g
- ohutta härän suikaletta esim. sisäfileetä tai kylkeä
- suolaa ja pippuria
- 2 rkl
- öljyä
- 4 rkl
- vettä
Valmistusohjeet
- Murskaa tofu kulhoon, lisää sokeri, soija ja chilikastike. Sekoita hyvin tasaiseksi mäskiksi.
- Pilko inkivääri ja chili. Halkaise paksoit puoliksi, leikkaa vesikrassi 5 cm palaksi. Paahda kuumalla pannulla
ensin lihat parisen minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää krassi ja paksoit, inkiväärit ja chilit. Lisää sokeria, soijaa, 4 rkl tofumäskiä ja lopuksi vesi. Höyrytä muutama sekunti. Sekoittele hetki, kunnes tasaista.
Reseptit: Tomi Björck
Kommentit
Näytä lisää