Morning glory ja paahdettua härkää

Tomi Björckin reseptissä raikas kiinanlainen vesikrassi tuo jännittävän säväyksen paistettuun härkään.

20.3.2013 9:44
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min

Ainekset

  • n. 300 g

    tofua

  • 1 rkl

    sokeria

  • 2 rkl

    soijaa

  • 1 rkl

    Chiraza-chilikastiketta

  • 5 cm

    pala inkivääriä

  • 1

    punainen chili

  • 4

    paksoita

  • 1 kg

    kiinalaista vesikrassia

  • 600 g

    ohutta härän suikaletta esim. sisäfileetä tai kylkeä

  • suolaa ja pippuria

  • 2 rkl

    öljyä

  • 4 rkl

    vettä

Valmistusohjeet

  1. Murskaa tofu kulhoon, lisää sokeri, soija ja chilikastike. Sekoita hyvin tasaiseksi mäskiksi.

  2. Pilko inkivääri ja chili. Halkaise paksoit puoliksi, leikkaa vesikrassi 5 cm palaksi. Paahda kuumalla pannulla ensin lihat parisen minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Lisää krassi ja paksoit, inkiväärit ja chilit. Lisää sokeria, soijaa, 4 rkl tofumäskiä ja lopuksi vesi. Höyrytä muutama sekunti. Sekoittele hetki, kunnes tasaista. Reseptit: Tomi Björck

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit