Morning glory ja paahdettua härkää

Tomi Björckin reseptissä raikas kiinanlainen vesikrassi tuo jännittävän säväyksen paistettuun härkään.
  • 20 min
  • 4 annosta

Ainekset

n. 300 g
tofua
1 rkl
sokeria
2 rkl
soijaa
1 rkl
Chiraza-chilikastiketta
5 cm
pala inkivääriä
1
punainen chili
4
paksoita
1 kg
kiinalaista vesikrassia
600 g
ohutta härän suikaletta esim. sisäfileetä tai kylkeä
suolaa ja pippuria
2 rkl
öljyä
4 rkl
vettä

Valmistusohjeet

  1. Murskaa tofu kulhoon, lisää sokeri, soija ja chilikastike. Sekoita hyvin tasaiseksi mäskiksi.

  2. Pilko inkivääri ja chili. Halkaise paksoit puoliksi, leikkaa vesikrassi 5 cm palaksi. Paahda kuumalla pannulla
    ensin lihat parisen minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Lisää krassi ja paksoit, inkiväärit ja chilit. Lisää sokeria, soijaa, 4 rkl tofumäskiä ja lopuksi vesi. Höyrytä muutama sekunti. Sekoittele hetki, kunnes tasaista.

    Reseptit: Tomi Björck

Kommentit

    Näytä lisää