Haukimurekepihvit ja tillikastiketta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Haukimurekepihvit ja tillikastiketta

Haukimurekepihvit ovat ruodottomia ja maukkaita. Tillikastikkeen ja perunoiden kanssa niistä tulee mainio arkiruoka.

2.4.2013 15:53
Määrä4 annosta = 16 pihviä
Valmistusaika45 min
Energia329 kcal / annos

Ainekset

  • 600 g

    haukifileetä

  • 3/4 dl

    kermaa

  • nippu tilliä

  • hyppysellinen valkopippuria

  • suolaa

  • 1 tl

    sitruunan raastettua kuorta

  • 1

    muna

  • 1 tl

    perunajauhoa

  • paistamiseen voita

  • Kastike:

  • 1

    keitetty kananmuna

  • nippu tilliä

  • 200 g

    kermaviiliä

  • loraus sitruunamehua

  • suolaa

  • Lisäksi tarjolle perunoita

Valmistusohjeet

  1. Poista hauesta suurimmat ruohot. Pienet pilkkoutuvat tehosekoittimessa. Pilko filee paloiksi ja sekoita tehosekoittimessa kerman, tillin ja mausteiden kanssa hienoksi. Lisää muna ja sekoita se taikinaan perunajauhon kanssa.

  2. Muotoile taikinasta kostein käsin pieniä pihvejä. Paista ne voissa lettupannussa.

  3. Tee kastike. Hienonna keitetty muna haarukalla ja hienonna tilli. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoile haukipihvien ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit