Savustetut katkaravut

Tomi Björck tarjoilee savustetut katkaravut tulisen kastikkeen kanssa.
  • 2 t
  • 4 annosta

Ainekset

500 g
kokonaisia katkarapuja
savustuspussi tai savustuspönttö savustukseen
Kastike:
1 dl
ketsuppia
1 rkl
chilitahnaa (esim. Srirachaa)
1
murskattu valkosipulinkynsi
1 rkl
piparjuuritahnaa tai -raastetta
1 rlk
sherryviinietikkaa
2 rkl
sokeria
1
sitruunan mehu
suolaa
pippuria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki kastikkeen aineet. Anna maustua muutama
    tunti. Savusta katkaravut kotona savustuspussissa uunissa tai ulkona savustuspöntössä. Hyvin varustetuista marketeista saa myös valmiiksi savustettuja katkarapuja.

    Resepti: Tomi Björck

Kommentit

    Näytä lisää